PGI 443 -Pembentukan dan Pengurusan Sumber-sumber Pendidikan April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 Masa : [ 3 jam·] PGI 443 -Pembentukan dan Pengurusan Sumber-sumber Pendidikan Arahan: Soalan ini dibahagikan kepada l bahagian iaitu BAHAGIAN A dan BAHAGIAN B.