PGT 442 : Penerbitan Rancangan-rancangan Pengajaran April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PGT 442 : Penerbitan Rancangan-rancangan Pengajaran Masa: [ 3 Jam]