PDP 431 : Pentadbiran Am Sekolah April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PDP 431 : Pentadbiran Am Sekolah Masa: [ 2jam] Pilih dan jawab tiga (3) soalan saja.