PDP 429 – Kaedah Mengajar Perdagangan dan Perakaunan II April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PDP 429 – Kaedah Mengajar Perdagangan dan Perakaunan II Masa: [ 3jam] Jawab empat soalan sahaja.