PDP 428 - Kaedah Mengajar Kesusasteraan II April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PDP 428 - Kaedah Mengajar Kesusasteraan II Masa: [ 2 Jam] Jawab tiga soalan semuanya. Pilih satu soalan daripada setiap bahagian.