PDP 427 – Kaedah Mengajar Sejarah II April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PDP 427 – Kaedah Mengajar Sejarah II [Mala: 3jam] Jawab soalan No. 1 dan DUA soalan yang lain.