PDP 426 - Kaedah Mengajar Geografi II April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Pcperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PDP 426 - Kaedah Mengajar Geografi II Masa: [3 jam] Jawab empat ( 4) soalan sahaja. Soalan 1 di BAHAGIAN A adalah wajib dan pilih tiga (3) daripada BAHAGIAN B.