PDP 424 - Kaedah Mengajar Bahasa Malaysia II April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 PDP 424 - Kaedah Mengajar Bahasa Malaysia II (Masa: 2 jam) Jawab soalan l, dan pilih dua soalan yang lain.