PDP 405 - Pendidikan Jasmani Kesihatan dan Ko-Kurikulum April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peoeriksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PDP 405 - Pendidikan Jasmani Kesihatan dan Ko-Kurikulum [ Masa: 2jam] Arahan : Jawab dua soalan.