PLG 301 - Pendidikan Jasmani, Kesihatan dan Ko-Kurlkulum April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PLG 301 - Pendidikan Jasmani, Kesihatan dan Ko-Kurlkulum [ Masa: 2jam] Arahan : Jawab dua soalan.