PGT 222- Pengantar Penyelidikan Pendidikan April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PGT 222- Pengantar Penyelidikan Pendidikan [Masa : 3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi 10 muka surat yq bcrcetak sebelum ada mcmulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Jawab Soalan No. l dan Dua (2) soalan lain.