PPG 102 - Perspektif Sosial Dalam Pendidikan Di Malaysia April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PPG 102 - Perspektif Sosial Dalam Pendidikan Di Malaysia [ Masa: 3 jam] Arahan : Jawab EMPAT soa1an sahaja.