CIT552 - Business Organisation and Environments (December 2019 / January 2020) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2020)
CIT552 First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 Business Organisation and Environments (Organisasi dan Persekitaran Perniagaan) Duration : 2 hours (Masa: 2jam) Please ensure that this examination paper contains NINE (9) printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEMBILAN (9) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all FOUR (4) questions. [Arahan: Jawab kesemua EMPAT (4) soalan.] You may answer the questions either in English or in Bahasa Malaysia. [Anda dibenarkan menjawab soalan sama ada dalam bahasa lnggeris atau bahasa Malaysia.] In the event of any discrepancies, the English version shall be used. [Sekiranya terdapat sebarang percanggahan pada soalan peperiksaan, versi bahasa lnggeris hendaklah diguna pakai.]