CIT551 - Business Engineering with ERP Solutions (December 2019 / January 2020) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2020)
First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 CIT551 -Business Engineering with ERP Solutions (Kejuruteraan Perniagaan dengan Penyelesaian ERP) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam) Please ensure that this examination paper contains FIVE (5) printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA (5) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all THREE (3) questions. [.Arahan: Jawab kesemua TIGA (3) soalan.] You may answer the questions either in English or in Bahasa Malaysia. [Anda dibenarkan menjawab soalan sama ada dalam bahasa lnggeris atau bahasa Malaysia.] In the event of any discrepancies, the English version shall be used. [Sekiranya terdapat sebarang percanggahan pada soalan peperiksaan, versi bahasa lnggeris hendaklah diguna pakai.]