CDS505 - Data Visualization & Visual Analytics (December 2019 / January 2020) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2020)
First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 CDS505 - Data Visualization & Visual Analytics (Visualisasi Data & Analitik Visual) Duration : 2 hours (Masa: 2jam) Please ensure that this examination paper contains TWELVE (12) printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA BELAS (12) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all FOUR (4) questions. {Arahan: Jawab kesemua EMPAT (4) soalan.] You may answer the questions either in English or in Bahasa Malaysia .. [Anda dibenarkan menjawab soalan sama ada dalam bahasa lnggeris atau bahasa Malaysia.] In the event of any discrepancies, the English version shall be used. [Sekiranya terdapat sebarang percanggahan pada soalan peperiksaan, versi bahasa Inggeris hendaklah diguna pakai.]