CCS526 - Wireless and Mobile Communications CCS522 - Advanced Data Communication And Computer Networks (December 2019/ January 2020) (Rangkaian Komputer dan Komunikasi Data Lanjutan) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains komputer (2020)
First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019/ January 2020 CCS526 - Wireless and Mobile Communications (Komunikasi Mudah Alih dan Tanpa Wayar) CCS522 - Advanced Data Communication And Computer Networks (Rangkaian Komputer dan Komunikasi Data Lanjutan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam) Please ensure that this examination paper contains SEVEN (7) printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH (7) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all FOUR (4) questions. [Arahan: Jawab kesemua EMPAT (4) soalan.] You may answer the questions either in English or in Bahasa Malaysia. [Anda dibenarkan menjawab soalan sama ada dalam bahasa Inggeris atau bahasa Malaysia.] In the event of any discrepancies, the English version shall be used. [Sekiranya terdapat sebarang percanggahan pada soalan peperiksaan, versi bahasa lnggeris hendaklah diguna pakai.]