JFP463E – Security Investment and Portfolio Management (Pelaburan Sekuriti dan Pengurusan Portfolio) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2019)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2018/2019