MSG 389- Pengiraan Kejuruteraan II (April/Mei 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2005/2006 April/Mei 2006 MSG 389- Pengiraan Kejuruteraan II Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan: Jawab semua tiga [3] soalan.