MSG 383 - Struktur Data Untuk Grafik Komputer (April/Mei 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2005/2006 April/Mei 2006 MSG 383 - Struktur Data Untuk Grafik Komputer Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. [Arahan: Jawab semua lima [5] soalan].