MSG 367 -Analisis Siri Masa (April/Mei 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2005/2006 April/Mei 2006 MSG 367 -Analisis Siri Masa Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan Jawab semua empat [4] soalan.