MSG 356- Pengaturcaraan Matematik (April/Mei 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2005/2006 April/Mei 2006 MSG 356- Pengaturcaraan Matematik Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan: Jawab semua empat [4] soalan.