ZSC 546/4- Peranti-Peranti Semikonduktor - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ZSC 546/4- Peranti-Peranti Semikonduktor Masa : 3jam