ZCT 535/4- Perubatan Nuklear Dan Fizik Radioterapi - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari!Mac 2001 ZCT 535/4- Perubatan Nuklear Dan Fizik Radioterapi Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua LIMA soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia. Tiap-tiap soalan dinilaikan atas 100 markah tetapi Bahagian A mempunyai pemberatan 50% dan Bahagian B 50% daripada sumbangan markah keseluruhan.