ZCE 538/2 - Radiobiologi Dan Kimia Sinaran - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ZCE 538/2 - Radiobiologi Dan Kimia Sinaran Masa : 2jam Sila pastikan bahawa kertas kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. · · · · Jawab kesemua EMPAT soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia