MSG 262 - Kawalan Mutu (April/Mei 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2005/2006 April/Mei 2006 MSG 262 - Kawalan Mutu Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan: Jawab semua empat [4] soalan.