MSG 253- Sistem Giliran dan Simulasi (April/Mei 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2005/2006 April/Mei 2006 MSG 253- Sistem Giliran dan Simulasi Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEPULUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan: Jawab semua tiga [3] soalan.