MGM 563- Statistical Inference (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MGM 563- Statistical Inference [Pentaabiran Statistik] Duration : 3 hours [Mas a : 3 jam] Please check that this examination paper consists of EIGHT pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions : Answer all four [4] questions. [Arahan Jawab semua empat [4] soalan].