MGM 562- Probability Theory (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MGM 562- Probability Theory [Teori Kebarangkalian] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of FOUR pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini]. Instructions: Answer all three [3] questions. [Arahan: Jawab semua tiga {3] soalan].