MAT 516- Curve and Surface Methods For CAGD (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MAT 516- Curve and Surface Methods For CAGD [Kaedah Lengkung dan Permukaan Untuk RGBK] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of FIVE pages of printed material before you begin the examination. {Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini]. Instructions: Answer all three [3] questions. [Arahan: Jawab semua tiga [3} soalan].