MSG 388/482 - Algoritma Matematik Untuk Grafik Komputer Februari 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 MSG 388/482 - Algoritma Matematik Untuk Grafik Komputer Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandwtgi TIGA soalan di dalam EMPAT halaman yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan