MSS 211 - Aljabar Moden Februari 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA ARAHAN KEPADA CALON: Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 MSS 211 - Aljabar Moden Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam LAPAN halaman yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA soalan sahaja. Soalan I dan Soalan II adalah wajib.