MSG 283/481 - Pengiraan Kejuruteraan II Februari 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 MSG 283/481 - Pengiraan Kejuruteraan II Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan tm mengandungi EMPAT soalan di dalam DUA halaman yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan.