MAT 202 - Pengantar Analisis Februari 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akadernik 1998/99 Februari 1999 MAT 202 - Pengantar Analisis Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam TIGA halaman yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan.