MAA 161 - Statistik Permulaan Februari 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNNERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 MAA 161 - Statistik Permulaan Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam EMPAT halaman yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan.