MAT 263- Teori Kebarangkalian (April/Mei 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2005/2006 April/Mei 2006 MAT 263- Teori Kebarangkalian Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. [Arahan: Jawab semua lima {5] soalan].