MAT 202- Pengantar Analisis (Aprii/Mei 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2005/2006 Aprii/Mei 2006 MAT 202- Pengantar Analisis Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan: Jawab semua tiga [3] soalan.