MAT 161 E - Elementary Statistics (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MAT 161 E - Elementary Statistics [Statistik Permulaan] Duration : 3 hours {Masa : 3 jam} Please check that this examination paper consists of THIRTEEN pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini]. Instructions: Answer all four [4] questions. [Arahan: Jawab semua empat [4] soalan}.