MAT 122E- Differential Equations I (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MAT 122E- Differential Equations I [Persamaan Pembezaan I] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of SIXTEEN pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all TWENTY (20) questions in Section I using the objective answer paper (OMR answer paper) provided. For this section, answers should be written in 28 pencil only. The OMR answer paper together with the question paper of Section I will be collected 1 Y:z hours after the examination starts. Answer all TWO (2) questions in Section II. All answers in this section must be written on the answer script papers provided. [Arahan: Jawab semua DUA PULUH (20) soalan dalam Bahagian I dengan menggunakan kertas jawapan soa/an objektif (kertas jawapan OMR) yang disediakan. Bagi bahagian ini, jawapan perlu dituliskan dengan pensel 28 sahaja. Kertas jawapan OMR ini berserta kertas soalan Sahagian I akan dikutip 1 1/2 jam setelah peperiksaan bermula. Jawab semua DUA (2) soalan dalam Bahagian II. Semua jawapan dalam bahagian ini mestilah dituliskan pada kertas skrip jawapan yang disediakan.]