MAT 111 E- Linear Algebra (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MAT 111 E- Linear Algebra [Aijabar Linear] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of FIVE pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini]. Instructions: Answer all six [6] questions. [Arahan: Jawab semua enam [6] soalan].