MAT 1 02E- Advanced Calculus (April/Mei 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/Mei 2006 MAT 1 02E- Advanced Calculus [Kalkulus Lanjutan] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam} Please check that this examination paper consists of SEVEN pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini]. Instructions: Answer all four [4] questions. [Arahan: Jawab semua empat {4] soalan).