MAA 161 E -Statistics for Science Students (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MAA 161 E -Statistics for Science Students [Statistik Untuk Pelajar Sains] Duration : 3 hours [Masa: 3jam] Please check that this examination paper consists of ELEVEN pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEBELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memu/akan peperiksaan ini]. Instructions: Answer all four [4] questions. [Arahan: Jawab semua empat [4] soalan].