MAA 111 E -Algebra For Science Students (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MAA 111 E -Algebra For Science Students [Aijabar Untuk Pelajar Sains} Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of TEN pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEPULUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions : Answer all twenty-four [24] questions. [Arahan Jawab semua dua puluh empat [24] soalan.]