MAA 101 E - Calculus for Science Students I (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MAA 101 E - Calculus for Science Students I [Kalkulus Untuk Pelajar Sains I] Duration 3 hours [Masa 3 jam] Please check that this examination paper consists of EIGHT pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions : Answer all ten [10] questions. [Arahan Jawab semua sepuluh [10] soalan}.