MAA 1 02E - Calculus for Science Students II (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MAA 1 02E - Calculus for Science Students II [Kalku/us untuk Pelajar Sains II] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam} Please check that this examination paper consists of FIVE pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini}. Instructions: Answer all ten [10] questions. [Arahan: Jawab·semua sepuluh [10] soalan}.