ZAT 387/4 & ZAT 482/4 - Proses Fabrikasi Semikonduktor Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZAT 387/4 & ZAT 482/4 - Proses Fabrikasi Semikonduktor Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua LIMA soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia