ZAT 283/3 - Instrumentasi Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZAT 283/3 - Instrumentasi Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini .