ZAT 281/4 - Pengantar Mikropemproses Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZAT 281/4 - Pengantar Mikropemproses Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA PULUH ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini . Jawab kesemua LIMA soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.