ZAE 388/4 & ZAE 483/4 - Pengujian Takmembinasakan Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZAE 388/4 & ZAE 483/4 - Pengujian Takmembinasakan Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab mana-mana LIMA soalan sahaja. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.