MSG 366 - Analisis Multivariat (September/Oktober 2003) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September/Oktober 2003 MSG 366 - ANALISIS MULTIVARIAT Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA [5] muka surat dan SEMBILAN BELAS [19] lampiran yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua empat soalan.