MSG 327- Pemodelan Matematik (September/Oktober 2003) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September/Oktober 2003 MSG 327- PEMODELAN MATEMATIK Masa : 3 jam ./ Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA [5] muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua tiga soalan.